Ons volgende toernooi is ons buurmannentoernooi op 29 april. Zie hier voor meer info. Daarna op 13 mei het witte wieventoernooi. Schrijf nu in.

Voor Maboul-leden: Het nieuwe schoonmaakrooster voor voorjaar 2023 is bekend en kun je in Voor leden vinden.  

Boulodrome

Bouw boulodrome afgerond!

Ruim 30 jaar hebben de leden van Maboul in de winter en met regen gewoon buiten gespeeld. Jarenlang sparen, het uitgeven van obligaties, de hulp van sponsors en de inzet van clubleden hebben geresulteerd in de bouw van een eigen overdekte baan.

Ons boulodrome, is klaar. Er is enorm veel werk verzet. Niet alleen hallenbouwer HBE heeft in recordtijd een mooie hal neergezet, ook onze eigen bouwgroep heeft er maanden werk in zitten.

Het is een tijd geweest van voorbereiding, werkbesprekingen, planning maar vooral een tijd van stug doorwerken door onze bouwgroep. Het resultaat is fantastisch. De officiële opening zal in 2016 plaatsvinden. Tot die tijd zal er nog veel werk aan de inrichting van de hal worden besteed. Nu het winterseizoen voor Maboul is begonnen worden de wedstrijden al binnen gespeeld.

In het boulodrome vinden we 21 banen, verdeeld over 3 vakken. (bij een triplettetoernooi kunnen er 126 boulers tegelijkertijd spelen!) In de hal kunnen de wedstrijden gevolgd worden vanaf een ruim terras. Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken! Belangstellenden kunnen 3x gratis aan een clubactiviteit meedoen!