Op 22 juni houden we ons Kanonnentoernooi. Schrijf nu in. En kijk hier voor onze overige toernooien in 2024. 
40-jarig jubileum Amicale de Pétanque Maboul Ede!!!


Voor Maboul-leden: Het nieuwe schoonmaakrooster voor voorjaar 2024 is bekend en kun je in Voor leden vinden.

Lid worden

Nationale bond

De Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) is een overkoepelende organisatie die onder andere zorg draagt voor opleiding van wedstrijdleiders en scheidsrechters, de organisatie van de Nationale Petanque Competitie en overige landelijke wedstrijden. De aangesloten verenigingen kunnen hier eveneens terecht voor ondersteuning bij promotieactiviteiten.

Leden van Maboul worden automatisch lid van de NJBB en krijgen ook een spelerslicentie van deze bond. Met het bezit van een licentie bent u WA- verzekerd tijdens uw sport/spel beoefening en ontvangt u 4 maal per jaar het bondsblad PetanQue.

Wat kost het lidmaatschap?

Het clublidmaatschap bedraagt € 126,50 per jaar. Hierin zit ook de wedstrijdlicentie van de NJBB en kun je aan alle toernooien deelnemen die in het land worden georganiseerd.

Lid worden

Download het inschrijfformulier, vul deze in en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef deze persoonlijk af bij onze accomodatie.

In aanmerking komen voor een vergoeding?

De gemeente Ede heeft verschillende regelingen voor mensen met een laag inkomen.
Zo bestaat de regeling "Meer Volwassenen Meedoen." Vanaf 1 januari 2015 kunnen ook volwassenen van 18 jaar en ouder in aanmerking komen voor een vergoeding om mee te doen aan sport-, cultuur- en recreatie-activiteiten.
Via deze regeling krijgen volwassenen dan een tegemoetkoming van €150,00 te besteden bij sport-, cultuur- en recreatie-activiteiten. Maboul staat als sportvereniging geregistreerd bij “ededoetmee.nl” Het lidmaatschap van Maboul wordt dan vanuit deze regeling betaald.
Klik hier om naar de website van ededoetmee.nl te gaan, kies Maboul en log in met uw BSN om een aanvraag te doen.