Op 24 augustus houden we ons Heideweektoernooi. Schrijf nu in. En kijk hier voor onze overige toernooien in 2024. 
40-jarig jubileum Amicale de Pétanque Maboul Ede!!!

Place d'amicale

 

Deze zomer is de club een aantal zaterdagen open voor zowel leden als niet-leden. De eerste zaterdag is 4 mei en de laatste is op 7 september.

Deze zaterdagen noemen we "place d’ amicale”, wat zoiets betekend als het plein van de vriendschap.

Op deze dagen openen wij om 13.00 uur de deuren en starten we een competitie om 13.30 uur, op dezelfde wijze als op de vrijdagavond. Dus zonder inschrijfgeld of prijzengeld. Daarnaast mag eenieder ook vrij en voor zichzelf spelen als je dat wilt, met je visite, je buren, je collega’s, je familie, wat je wilt. Je kunt de hele middag komen, een uurtje, alles is goed. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met Maboul!

We hopen dat dit soort dagen mooie zomermiddagen worden met veel spel, plezier en gezelligheid. We hopen dat er veel mensen op deze dagen kennis komen maken met onze club en onze sport. Afhankelijk van de bezetting zal er een beperkte baropening zijn.

We hopen ook dat we qua sfeer de competitie aankunnen met het spreekwoordelijke Franse dorpsplein. 

Het "place d'amicale" programma op de zaterdagen ziet er dan als volgt uit:

  • 4 mei place d’amicale
  • 18 mei buurmannentoernooi
  • 15 juni place d’amicale
  • 20 juli place d’amicale
  • 17 augustus place d’amicale
  • 7 september place d’amicale

We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten op deze dagen, want de mensen maken de club tenslotte.

Het buurmannentoernooi wordt gespeeld met een team van maximaal 5 deelnemers, met maximaal 2 licentiespelers en 3 spelers zonder licentie, b.v. familie, vrienden buren etc. Het mogen ook andere samenstellingen zijn, maar altijd maar met maximaal 2 licentiespelers. Dit zijn altijd hele gezellige toernooien, waarbij het vooral gaat om de lol en het samenzijn en het mensen van buitenaf kennis laten maken met het jeu de boules spel.